Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     30 dage tilfredshed-garanti     Ubegrænset returret     Fri returnering

SÅDAN FINDER DU DEN RIGTIGE FARVE 

Vi har op til 21 forskellige farver at vælge imellem, afhængigt af fastgørelsesmetode, og mange forskellige ombre-farver, for at du skal kunne finde den farve, som passer dig bedst.

FARVEKORT


Färgkarta

 

FARVERING

Vores farvering kan du købe/låne hjem for at finde den farve, som passer bedst til dit hår. Da det kan være svært at se den rigtige farve på et billede afhængigt af lys osv, anbefaler vi at du bestiller farveringen hjem for nemmest at kunne vælge rigtigt. Hvis du ikke ønsker at beholde den, sender du den bare tilbage med vores returetikette på, og så dækker vi hele udgiften. 

HVILKEN HÅRFARVE KLÆDER MIG? 

Kold/varm farve

Hvad der klæder dig er først og fremmest en smagssag. Du skal føle dig godt tilpas med din hårfarve, så klæder den dig allerbedst. Afhængigt af dine egne farve kan kolde eller varme farver klæde dig bedst. En nem regel er, at hvis guldsmykker klæder dig bedst, så er varme toner bedst til dig. Hvis sølv er din smykkefarve, klæder kolde farver dig sandsynligvis bedst. Hvis du vil blande forskellige nuancer i dit løshår, bliver resultatet bedst, hvis du holder dig til enten kolde eller varme farver og ikke blander. 

FARVNING AF LØSHÅRET

Da vi ikke anbefaler, at du farver løshåret, fordi det allerede har fået en hård behandling, håber vi at du kan finde en farve, som allerede passer til dit hår. 

GRATIS RETURNERING 

Var den nuance, du bestilte ikke rigtig? Vi har gratis returret, så du kan sende håret tilbage, hvis det var forkert, og bytte til den rigtige farve uden omkostninger. 

HJÆLP TIL FARVEN 

Hvis det alligevel føles som en helt umulig opgave at finde den rigtige farve, så hjælper vi dig gerne med det. Send et billede til [email protected] og fortæl, hvad du ønsker med dit løshår, så vil vi prøve at hjælpe dig, så godt vi kan.