Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     30 dage tilfredshed-garanti     Ubegrænset returret     Fri returnering

OM FASTGØRELSESMETODERNE

Der findes flere måder at få langt og fyldigt hår på. Alle mennesker er forskellige og har forskellige forudsætninger og ønsker for deres løshår – og det har vi hos Delightful Hair noteret os. Vi mener, at løshår skal være for alle, og derfor finder du flere typer løshår hos os. Vi tilbyder extensions med syv forskellige fastgørelsesmetoder, så du kan finde noget, der passer lige til dig. Her kan du læse om, hvordan man sætter de forskellige typer løshår i, og ting, der er værd at overveje ift. de forskellige fastgørelsesmetoder.

 

HOT FUSION - NAIL HAIR

Nail hair er færdige hårstriber, som fastgøres med voks. Hver stribe varmes og fastgøres til en stribe af dit eget hår. Metoden er populær, eftersom den er skånsom og samtidig giver et resultat, der holder længe. Du kan med fordel blande forskellige farver for at skabe en flot stribeeffekt eller matche dit hårs naturlige farvenuanceringer.

Sådan fastgøres hot fusion: Del håret op. Brug en beskyttelsesplade, og tag en tynd lok af dit eget hår. Læg nail hair-striben under, og varm den fast med en varmetang til keratinvoks. Når voksen er smeltet, triller du den sammen med dit eget hår og trykker den godt sammen. Vær omhyggelig med at sørge for, at voksen omslutter hele hårstriben uden lufthuller. Gentag fremgangsmetoden stribe for stribe og del for del. Start ved nakken, og bevæg dig opad.

Sådan fjernes hot fusion: Påfør remover på fæstestedet, og lad den virke. Brug tangen til fjernelse af nail hair, og klem godt sammen om voksen. Derefter kan du forsigtigt trække eller rede nailhair-striben ud. Gentag metoden, hvis der sidder rester i håret. 

Når du bruger hot fusion-extensions, skal du være opmærksom på, at fæstepunkterne ikke bliver for varme. For eksempel kan længere tid i direkte sollys, varme fra hårtørring eller varmt vand smelte eller løsne voksen. Det samme gælder for hårprodukter, der kommer i kontakt med voksen. Børst håret, og red det ud med fingrene både i længden og omkring fæstepunkterne hver dag, for at de ikke filtrer.

 

TAPE EXTENSIONS

Vores tape extensions består af 4 cm brede hårstriber med selvklæbende tape, som sættes fast direkte i håret. Den tynde tape gør, at resultatet bliver meget naturligt, og metoden er også egnet til personer med tyndt hår. Hvis du passer godt på håret, kan du desuden genanvende dine tape extensions ved at udskifte den selvklæbende tape.

Sådan fastgøres tape extensions: Del håret op. Fjern beskyttelsesfilmen fra en stribe, og sæt den mod håret lige under skilningen. Løft hårstriben, og fjern det hår, der ikke følger med. Sæt endnu en extension under den første, så de mødes tape mod tape med dit eget hår imellem. Tryk dem godt sammen. Du kan med fordel varme fæstestedet 2-3 sekunder med en varmetang, så siderne hænger godt sammen. Gentag langs med skilningen, og fortsæt derefter langs en ny skilning, indtil du er tilfreds med mængden af løshår.

Når du fastgør tape extensions, skal du være omhyggelig med at undgå at røre tapen med fingrene, efter du har fjernet beskyttelsesfilmen. Husk også, at håret ikke bør fæstnes for tæt på hovedbunden, og pas på, at du ikke får for meget af dit eget hår mellem tapebanerne.

Tape extensions instructions

Sådan fjernes tape extensions: Påfør remover på hele fæstestedet, og massér det ind. Træk hårstriberne fra hinanden med fingrene eller med en kam. Brug mere remover om nødvendigt, og fjern derefter tapebanen. Påfør remover på eventuelle rester. Gentag metoden på hver stribe.

Tapen er følsom over for varme og hårprodukter, og du bør derfor undgå, at disse kommer i nærheden af fæstepunkterne. Børst håret ofte, og red eventuelle sammenfiltringer ud.  

 

COLD FUSION - LOOP HAIR

Hvis du vil have en enkel fastgørelsesmetode og undgå lim, tape og varme, skal du vælge loop hair. Hver hårstribe er udstyret med både plastløkke og mikroring. Metoden fungerer godt, uanset om du vil have længere eller fyldigere hår eller bare enkelte effektstriber.

Sådan fastgøres loop hair: Du skal bruge en tang og gerne en spidskam til at fastgøre loop hair. Del håret op, og tag en lille lok af dit eget hår fra ved hjælp af kammen. Træk lokken af dit eget hår gennem løkken på loop hair-striben. Træk derefter løkken gennem mikroringen, så mikroringen sidder ca. 1 cm fra hovedbunden. Brug tangen til at klemme mikroringen fast. Mikroringen skal klemmes godt sammen, så den bliver flad.

Når du fæstner loop hair, skal du passe på at få nok af dit eget hår gennem mikroringen. Du skal føle en vis modstand, når du trækker håret igennem mikroringen. Hvis du tager for lidt eller for meget hår, kommer mikroringen ikke til at sidde ordentligt fast.

Sådan fjernes loop hair: Brug tangen, og klem mikroringen i modsat retning, så den åbner sig. Træk loop hair-striben ud af håret, og gentag med de resterende striber.

 

COLD FUSION - STICK HAIR

Stick hair har tynde fæstepunkter af voks, men de fastgøres ikke med varme men derimod mikroringe. Med stick hair kan du få langt og fyldigt hår på en skånsom måde. Det går meget hurtigt og er nemt at tage ud igen. Hvis du passer godt på håret, kan du desuden genanvende stick hair-striberne. Du skal bruge mikroringe, en krog til mikroringe samt en tang til at fastgøre håret.

Sådan fastgøres stick hair: Start med at dele håret op. Træk en mikroring på krogen. Tag en lok af dit eget hår ved hjælp af krogen, og træk håret igennem mikroringen. Placer derefter en stick hair-stribe i mikroringen, og klem mikroringen sammen ved hjælp af tangen. Vær omhyggelig med at klemme mikroringen godt sammen.

Sådan fjernes stick hair: Brug tangen, og klem mikroringen i modsat retning, så den åbner sig. Træk stick hair-striben ud af håret, og gentag med de resterende striber.

 

HÅRTRENSER

Mulighederne er mange med hårtrenser. Hårtrenser kan limes eller syes fast eller fastgøres ved hjælp af mikroringe. Du kan lave dit eget clip on-sæt ved at sy clips i. Med en lille arbejdsindsats kan du få løshår, der er skræddersyet til netop dig.

Eksempler på, hvordan en hårtrense kan fastgøres

Lim: Lav en skilning i håret der, hvor du vil fastgøre løshåret. Klip den ønskede længde af hårtrensen. Påfør lim til løshår på både hårtrensen og dit eget hår lige under skilningen. Tryk hårtrensen godt fast. Gentag fremgangsmåden, indtil du er tilfreds med mængden af hår.

Weave: Del håret op. Lav en fransk fletning vandret langs skilningen, og fastgør den. Klip den ønskede længde af hårtrensen. Træd en bøjet nål, og sy hårtrensen fast i fletningen. Gentag fremgangsmåden, indtil du er tilfreds med mængden af hår. Start ved nakken, og bevæg dig opad.

Mikroringe: Lav en skilning i håret, hvor du vil fastgøre løshåret, og klip den ønskede længde af hårtrensen. Sæt en mikroring på en krog til mikroringe. Placer hårtrensen under skilningen. Brug krogen til at tage en del af dit eget hår og en del af hårtrensen. Træk håret igennem mikroringen, og klem mikroringen til med en tang.

 

NANO HAIR EXTENSIONS

Nano hair har små, diskrete fæstepunkter, der bliver næsten usynlige i dit eget hår. Præcis som stick hair og loop hair indebærer denne metode ingen lim, tape eller varme, og den er derfor meget skånsom. Du kan med fordel blande forskellige farver for at få et naturligt resultat eller en highlighteffekt.

Sådan fastgøres nano hair extensions: Start med at dele håret op. Sæt et par nanoringe på hårkrogen. Tag en lok af dit eget hår ved hjælp af en spidskam, og træk håret igennem krogen. Træk derefter håret gennem nanoringen. Placer en nano hair-stribe i nanoringen, og klem nanoringen sammen ved hjælp af en tang. Vær omhyggelig med at klemme nanoringen godt sammen.

Sådan fjernes nano hair extensions: Brug tangen, og klem nanoringen i modsat retning, så den åbner sig. Træk nano hair-striben ud af håret, og gentag med de resterende striber.

Husk at undgå varme og hårprodukter omkring fæstepunkterne, eftersom disse kan løsne voksen, som metalløkken sidder i. 

 

CLIP-ON EXTENISONS

Med et clip on-sæt kan du nemt og hurtigt få et langt og fyldigt hår. Hvis du gerne vil have variation og muligheden for at sætte dit løshår i og tage det ud igen, er clip-on den perfekte løsning. Et clip on-sæt består af 7 dele i forskellige størrelse udstyret med clips.  

Sådan fastgøres clip-on extensions: Del håret op bag på hovedet. Hvis du touperer dit eget hår under skilningen, sidder clipsen bedre fast. Åbn clipsen på clip on-delen, sæt den fast i det touperede hår, og tryk clipsen fast, så den lukkes. Fortsæt på samme måde med de øvrige dele. Begynd ved nakken, og arbejd dig opad og derefter til siderne. 

Sådan fjernes clip-on extensions: Åbn clipsen, og fjern håret del for del. 

Tag håret ud, når du træner, går i bad eller sover. Red det igennem dagligt, og red eventuelle sammenfiltringer ud. Du kan style håret, præcis som du plejer. Vask det i hånden med lunkent vand samt shampoo og balsam beregnet til løshår.