Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     30 dage tilfredshed-garanti     Ubegrænset returret     Fri returnering

OM HÅRET

Vi sælger hårforlængelser af ægte indisk, single drawn og double drawn Remy-hår. Her hos os i Delightful Hair får du en lige så god kvalitet som i en hver anden butik, den eneste forskel er, at vi køber vores løshår direkte fra fabriken, så vi kan tilbyde meget lavere priser.FORSKELLEN MELLEM REMY OG ANDET HÅR


Alt vores løshår er Remy-hår. Remy betyder, at alle hårstrå ligger i samme retning, hvilket gør, at der er mindre friktion mellem hårstråene, og at håret derfor ikke filtrer så meget som andet hår. Løshår af andet hår er 2. sortering, som opsamles uden orden, hvilket ikke giver så fint og naturligt et resultat som ved brug af Remy-hårforlængelse.


FORSKELLEN MELLEM SINGLE-DRAWN OG DUBBEL-DRAWN LØSHÅR


Single-Drawn hår afklippes ved hårroden og er som dit eget hår tykkere ved hovedbunden og tyndere ved spidserne. Double-Drawn løshår klippes både ved roden og ved spidserne, hvilket gør, at hårstråene i princippet er lige lange. 


SINGLE DRAWN LØSHÅR


Vi har valgt at sælge indisk hår, fordi det ligner europæisk hår meget. Indiske kvinder er kendt for at have fint og stærkt hår, derfor er indisk remy hår glimrende til fremstilling af løshår. Forsyningerne af hår fra Indien er store, da det er almindeligt, at indere sælger eller giver deres hår væk.

Vores originale løshår holder i op til 6 måneder, hvis det plejes rigtigt.

DOUBLE DRAWN LØSHÅR


For tykkere tips tilføj double draw.


LYST/MØRKT HÅR


De fleste indere har mørkt hår, men med nutidens farvemetoder kan vores fabrikker tilbyde lyst løshår af meget god kvalitet, som giver et flot resultat. Vores fabrikker indkøber ubehandlet hår fra Indien, som derefter pakkes og sendes til os uden mellemhandlere. Derfor kan vi hos Delightful Hair tilbyde dig de bedste priser på hårextensions.


KRØLLET/BØLGET LØSHÅR


Krøllet og bølget løshår fremstilles i specielle forme under høj varme, og dette slider lidt mere på håret. Derfor holder bølgede hårforlængelser ikke kvaliteten så godt som lige løshår. Du kan med fordel købe lige løshår, som du så selv kan krølle.