Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     Gratis fragt ved køb over 1000 kr     30 dage tilfredshed-garanti     Ubegrænset returret     Fri returnering

OM HÅRET

Vi sælger hårforlængelser af ægte indisk, Single-Drawn Remy-hår.

FORSKELLEN MELLEM REMY OG ANDET HÅR
Alt vores løshår er Remy-hår. Remy betyder, at alle hårstrå ligger i samme retning, hvilket gør, at der er mindre friktion mellem hårstråene, og at håret derfor ikke filtrer så meget som andet hår. Løshår af andet hår er 2. sortering, som opsamles uden orden, hvilket ikke giver så fint og naturligt et resultat som ved brug af Remy-hårforlængelse.

FORSKELLEN MELLEM SINGLE-DRAWN OG DUBBEL-DRAWN LØSHÅR
Single-Drawn hår afklippes ved hårroden og er som dit eget hår tykkere ved hovedbunden og tyndere ved spidserne. Double-Drawn løshår klippes både ved roden og ved spidserne, hvilket gør, at hårstråene i princippet er lige lange. De hårforlængelser vi sælger og de fleste løshår er Single-Drawn.

ORIGINAL LØSHÅR
Vi har valgt at sælge indisk hår, fordi det er næsten som europæisk hår. Indiske kvinder er kendte for at have flot og stærkt hår, hvilket gør det indiske Remy-hår ideelt til fremstilling af løshår.
Udbudet af hår fra Indien er stort, idet det er normalt, at indere sælger eller forærer deres hår væk.
De fleste indere har mørkt hår, men med moderne indfarvningsmetoder kan vores fabrikker med godt resultat tilbyde lyse farver løshår af fin kvalitet. Vores fabrikker køber ubehandlet hår fra Indien, som derefter pakkes og sendes til os uden brug af mellemmænd. Derfor kan vi fra Delightfulhair tilbyde hårforlængelse til Danmarks bedste priser.

PREMIUM
LØSHÅR
Løshåret i premium kvalitet er lidt nøjere udvalgt og har gennemgået en lidt mindre behandling fra fabrikkens side, hvilket gør, at standarden vedligeholdes bedre.

KRØLLET/BØLGET
LØSHÅR
Krøllet og bølget løshår fremstilles i specielle forme under høj varme, og dette slider lidt mere på håret. Derfor holder bølgede hårforlængelser ikke kvaliteten så godt som lige løshår. Du kan med fordel købe lige løshår, som du så selv kan krølle.

Her hos os i Delightful Hair får du en lige så god kvalitet som i en hver anden butik, den eneste forskel er, at vi køber vores løshår direkte fra fabriken, så vi kan tilbyde meget lavere priser.