Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     KVALITETSGARANTI     Ubegrænset returret     Fri returnering

KLAGER


Inden for 30 dage efter køb

Vi garanterer, at håret vil være af god kvalitet i 30 dage efter køb. Oplever du, at hårets kvalitet er forringet så meget, at du skal tage det ud, kan du sende det tilbage til os, så refunderer vi dig uden yderligere spørgsmål.

Dette skal være opfyldt, for at klagen kan godkendes:

  • Send hele varen tilbage til os, vi erstatter kun det, som returneres.
  • Send håret tilbage inden for 30 dage fra modtagelsen.
  • Håret må ikke være farvebehandlet eller bleget.

Vi erstatter ikke påsætningen af håret, da det ikke er os, der udfører den, hvis du vil du klage over påsætningen, beder vi dig kontakte din frisør.


Mere end 30 dage efter køb

Hvis der er gået mere end 30 dage siden du modtog varen og du mener at varen er defekt pga. fabrikationsfejl, kan du sende det tilbage til os, så analyserer vi håret for at se, at det er tilfældet. Vedhæft derefter en komplet beskrivelse af fejlen på varen. Hvis fejlen ikke kan ses som original, udbetales der ikke erstatning.


Såda klager du over håret

  • Pak varen godt i samme æske/pose som den kom i, alternativt anvendes egen emballage (dette må ikke være større end den emballage, håret kom i).
  • Send med ordrebekræftelsen eller skriv oplysningerne på en seddel og send den med i pakken.
  • Tilbagebetalingen sker med samme betalingsmåde, som du valgte ved betalingen.
  • Sæt vores returetiket på pakken og indlever den på nærmeste posthus, returportoen er gratis. Hvis du mangler en returetiket, kontakt vores kundeservice, så mailer vi en etiket til dig.
  • Vi har brug for, at du sender dit hår tilbage en uge efter, at du kontakter kundeservice.
  • OBS! Hvis du ikke returnerer den gratis vare, debiteres den fulde pris for varen + forsendelse.

Tapen klæber ikke

Den mest almindelige årsag til, at hår falder af, er, at du har haft for meget af dit eget hår mellem tapestykkerne. De kan så ikke hæfte ordentligt til hinanden og så glider håret ud, især når du går i bad og vand havner mellem tapestykkerne. Det vil vi dog gerne kompensere dig for ved at sende dig ny tape uden omkostninger, så du kan sætte dit hår på igen. Send os en mail, så sender vi ny tape ud. Vi sender båndet til den adresse, du har angivet ved bestilling og inden for 24 timer.


Gave ved kassen

Varer, som du har modtaget som gratis gave, når du har nået et bestemt beløb, kan ikke klages over og tilfalde dig uden reklamationsret eller garanti. BEMÆRK! Ved returnering, når den gratis vare ikke returneres, opkræves fuld pris for varen + fragt.