Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     KVALITETSGARANTI     Ubegrænset returret     Fri returnering

LEVERING OG RETUR


LEVERINGSOPLYSNINGER 


Efter du har udført dit køb, får du tilsendt en ordrebekræftelse (dette er en automatisk besked, så hvis du ikke modtager den inden for få minutter, skal du kontrollere din spam). Læs den igennem og tjek at alle oplysningerne er korrekte. Så snart din pakke er sendt, modtager du et sporingsnummer med UPS. 

Bestillinger, der er foretaget på hverdage inden kl. 16.00, afsendes samme dag. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Ved helligdage, højtider og trafikforstyrrelser kan leveringstiden forlænges. Hvis vi ikke kan overholde den aftalte leveringstid på grund af, at varen er udsolgt, vil vi kontakte dig via den oplyste e-mail adresse. Ved forsinkelse kan kunden vælge at ændre, vente på eller annullere købet. Fragtomkostninger er 99 /149 kr.

Normalt sendes din pakke til din postadresse sammen med din normale post. Er pakken for stor sendes den direkte til det nærmeste posthus. Du afhenter den derfra med en afhentningsmeddelelse. Ikke afhentede varer returneres til os. For en bestilt, men uafhentet pakke, debiteres du for omkostningerne for returfragt, ekspeditions- og administrationsafgifter. Disse omkostninger er for tiden 250 kr.


FORTRYDELSESRET & BYTTERET


RETURNERINGSRET

Ifølge loven har du altid 14 dages fortrydelsesret, men vi hos Delightful AB ønsker, at du som forbruger føler dig tryg ved at handle hos os, hvorfor vi giver dig ubegrænset fortrydelsesret. For at returretten skal gælde, skal disse punkter være opfyldt:

 • Du har selvfølgelig ret til at undersøge produktet, så det er fint at tage håret ud af plastikemballagen. Forseglingerne (båndene omkring håret) skal dog være ubrudte af hygiejnehensyn.
   
 • Hele emballagen forbliver og sendes med.
   
 • Der er ikke røget omkring håret.
   
 • Send en e-mail til vores kundeservice, og du vil modtage en returlabel fra os for at returnere varerne gratis.

 

SÅDAN SENDER DU DIT HÅR TILBAGE

 • Pak varen godt ind i den samme pakke/pose den kom i, eller brug din egen emballage.
   
 • Send med ordrebekræftelsen eller skriv oplysningerne ned på et stykke papir og send med pakken.
   
 • Send en e-mail til vores kundeservice, og du vil modtage en returlabel fra os. Vi skal vide, hvilke varer der skal returneres.
   
 • Efterlad returen på Postnords posthus.
   
 • Refund med samme betalingsmetode, som du valgte på betalingstidspunktet.
   
 • Hvis du ønsker en ny vare, så læg en ny ordre på den i vores netbutik. Vi sender dette til dig samme dag.

DISTRIBUTION AF PRODUKT

Vi bruger kun åbent køb. Ønsker du et nyt produkt, afgiver du en ny ordre på dette. Du sender det gamle produkt tilbage til os med retursedlen. Vi refunderer så det fulde beløb til dig samme dag, som vi modtager returneringen.