Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

 Lavest mulige priser     Køb og delbetal     Hurtig levering     KVALITETSGARANTI     Ubegrænset returret     Fri returnering

LEVERING OG RETUR


LEVERINGSOPLYSNINGER 


Efter du har udført dit køb, får du tilsendt en ordrebekræftelse (dette er en automatisk besked, så hvis du ikke modtager den inden for få minutter, skal du kontrollere din spam). Læs den igennem og tjek at alle oplysningerne er korrekte. Så snart din pakke er sendt, modtager du et sporingsnummer med UPS. 

Bestillinger, der er foretaget på hverdage inden kl. 16.00, afsendes samme dag. Leveringstiden er 2-4 hverdage. Ved helligdage, højtider og trafikforstyrrelser kan leveringstiden forlænges. Hvis vi ikke kan overholde den aftalte leveringstid på grund af, at varen er udsolgt, vil vi kontakte dig via den oplyste e-mail adresse. Ved forsinkelse kan kunden vælge at ændre, vente på eller annullere købet. Fragtomkostninger er 99 kr.

Normalt sendes din pakke til din postadresse sammen med din normale post 2-4 hverdage efter, at vi har afsendt din ordre. Er pakken for stor sendes den direkte til det nærmeste posthus. Du afhenter den derfra med en afhentningsmeddelelse. Ikke afhentede varer returneres til os. For en bestilt, men uafhentet pakke, debiteres du for omkostningerne for returfragt, ekspeditions- og administrationsafgifter. Disse omkostninger er for tiden 250kr.


BYTTERET & FORTRYDELSESRET


OMBYTNING AF PRODUKTER

Hvis håret er ubrugt, kan du altid bytte produktet. Send varen tilbage i samme pakke/pose som den ankom i eller anvend din egen emballage. Ret produktet sammen med en patch med hvilket nyt produkt du vil have i stedet. Du finder en returhenvisning, der kan udskrives på UPS-sporingssiden, så snart pakken er leveret.

FORTRYDELSERET

Vi giver dig som kunde ubegrænset ret til retur, hvilket giver dig mulighed for at returnere dit hår, uanset hvor lang tid det har været siden købet. Gælder kun for ubrugt hår. Hvis du af nogen grund fortryder dit køb, kan du returnere varen og få pengene retur. Send varen tilbage i samme pakke/pose som den ankom i eller anvend din egen emballage. Notér oplysningerne og send disse med pakken. Du finder en returhenvisning, der kan udskrives på UPS-sporingssiden, så snart pakken er leveret.